"L'art és la filosofia que reflecteix un pensament" (Antoni Tàpies)

dimarts, 11 de desembre del 2007

XIè Certamen de poesia Andreu Trias

És bo de saber que el 31 de desembre finalitza el termini per presentar poemes originals al XIè Certamen de poesia Andreu Trias que es fa cada any a L'Hospitalet de Llobregat. El lliurament dels premis es realitzarà el 8 de març del 2008 al Centre Catòlic de L'Hospitalet, a la Rambla Just Oliveras.

El Certamen Poètic està dividit en quatre categories: infantil (fins a 11 anys); Juvenil A (de 12 a 14 anys); Juvenil B (de 15 a 18 anys) i Sènior, (a partir de 19 anys). L'extensió màxima és de dos full i cal lliurar cinc còpies i, evidentment, els poemes han de ser inèdits. El tema és lliure.

Com a informació suplementària us diré que un dels guanyadors del certamen anterior va ser Júlia Costa, escriptora, que va guanyar el premi amb el seu poema Maternitat. El seu últim llibre, La pols dels carrers, només es pot adquirir a través d'internet, tota una aposta per la renovació de la distribució editorial.

Si voleu més informació sobre aquest certamen, us podeu adreçar al Centre Catòlic de L'Hospitalet.

3 comentaris:

Júlia ha dit...

Hola, Aida,

Gràcies per la referència literària i per la visita al meu blog. Només voldria aclarir que 'La Pols dels Carrers' es pot comprar també a llibreries, potser no es trobi fàcilment, però si el llibreter és treballador i el demana a l'editorial Meteora, li portaran sense dificultats. Tinc una novel·la publicada més recentment, La descomposició de la llum, Premi Olga Xirinachs, editorial Omicron, a una amiga meva de l'Hospitalet li van portar, també sense dificultats a la llibreria Perutxo, de la ciutat. És el problema de les petites editorials, fan molta feina però no tenen la presència que caldria als taulells de les llibreries, malauradament.

Del premi Andreu Trías, d'excel·lent organització, també n'he estat jurat en ocasions, tant de l'infantil i juvenil com del d'adults. Estic molt vinculada a L'Hospitalet, fa trenta anys que hi treballo de mestra. Aconsello participar-hi i assistir a l'acte de lliurament de premis, molt brillant, digne i agradable.

Enllaço també el teu blog, tens raó sobre la poca informació que hi ha sobre Trias, i també sobre tants poetes bons i poc coneguts. Hi haurem de fer alguna cosa!

Júlia ha dit...

Per cert, pots trobar una referència a la novel·la que et menciono al blog del llibreter,

http://llibreter.blogspot.com/2007/12/la-descomposici-de-la-llum.html

Aida ha dit...

Gràcies pel teu aclariment. Espero poder contribuir una miqueta a la seva difusió des d'aquest raconet. Gràcies per l'enllaç també.